ManDakBaeK
Jika anda mengenali ManDakBaeK, boleh tambah dia sebagai teman anda. Dengan ini, anda akan dapat mengetahui keadaan terkini dia.
Tambah ManDakBaeK sebagai teman

  • Mini blog
  • Blog
  • Album
  • Perkongsian pautan
  • Topik

semua Mini blog

  • X kenal maka x cinta.... (1 Balas)
  • Dulu klu tngk ahli on9 jerkk 10 page ke atas tp skang alahaiii nk smpai 3 page pon ssh....hmmmm 4 taun dlu pny citakkkk... (4 Balas)
  • Donn cobra neehhhiii (Balas)
  • Slamat pagi....jom kite bmsra dn brkenalan....mohhh ramai2.... (6 Balas)
  • Btol ke org kate x knal maka x cnta....hmmm (13 Balas)

semua Topik

Semua Hadiah

  • hazirah_999
    Tenis
  • nani_89
    Bom
  • zuani
    Dompet
  • nani_89
    Hati
  • nurulnadia
    Ros putih
  • rapunzell
    Ros merah
  • sitihazeerah
    PK
  • soraya_89
    Pisau Cukur
  • ana_green
    Jeep Terbaru
  • khairun_virgo
    Kek HariJadi

semua Perkongsian

ManDakBaeK (Nama:ManDakBaek)

Ahli emas

http://www.kawanlah.com/home/?5803

220049 ahli melawat anda, 10529 point

X kenal maka x cinta....

semua Album

my pic
my pic

86 gambar

Pembaharuan Jul-07

jgan takut..waa
jgan takut..waa

74 gambar

Pembaharuan Aug-07

koleksi awez2 yg terbaik dri ladang habaq ko...huh
koleksi awez2 yg terbaik dri ladang habaq ko...huh

119 gambar

Pembaharuan Mar-12

sweet2
sweet2

53 gambar

Pembaharuan Dec-17

semua Blog

  • istana pasir terindah 2

    sya dapat email yang menarik untuk kongsi bersama.. email ni tentg kreativiti yang gempak punyer....hehe.. pandai betol penggiat2 seni tanah pasir me

    Baca kandungan|Nov-16 21:20|32 komen

  • ikan bersayap...

    keajaiaban berlaku lagi kali ini pasal ikan bersayap plak tapi lawa la yang tak pastinya ialah tak tau la samada ikan spesis ini halal dimakan ke x i

    Baca kandungan|Nov-16 21:10|28 komen

  • 3 sahabat kemalangan

    Tiga orang sahabat mati dalam sebuah kemalangan jalanraya dan pergi ke syurga untuk orientasi. Mereka semua bertanya, “Saat kamu sudah mati

    Baca kandungan|Nov-07 14:21|10 komen

  • pembohong..

    Samad adalah seorang profesor terulung, dia berhasil mencipta robot yang boleh mengesan pembohongan, dia membuat robot itu sehinggakan ketika m

    Baca kandungan|Nov-07 14:12|25 komen

  • best try la dengar

    Malique feat Lah Ahmad - Cuba Lagi Satu dua tiga dan empat Cuba berkali masih tak dapat Lupakan sakit segan dan penat Nanti di puncak pasti ter

    Baca kandungan|Oct-05 22:41|Tiada komen

Kumpulan

Sekolah form 2akira99_hero masuklah*susu basi@marsmallow busuk*c0oking_clAssUnDeR 18 bOyzZz n gIrLZZZanti_prefect
Bandar kegemaran EspiEe...(kEdaH)org negeri 9..i love kuala lumpurMeLaWaT JoHoR...Rasa Sayang MelakaPort Dickson
Buku kegemaran >>>Mr Midnight<<<n0vel cinTa...n0veL sErAm...HaRrY p0tteR b0ok..detective conanbuku prima
Lagu kegemaran jiwangkAtY pErrY...hitzz....arjuna n wirdanas0ngz_l0verzzz!!starrz gurlzlagu luar negara/ english songungu karmilabutang...$!x s3n$e...aliff aziz groupIndie Band...gr0up lagU-lagU fav0ur!telAgU bEstnYaMiChAeL JaCkSoN FaNaTiC ClUb
Sukan kegemaran oLaHrAgA...adams teamBola Sepak Sekolah0limpik....ready to go!!!Manchester United Football Clubgossip gurlz n boyskelab celsea
Topik bebas WhOsEee w@Nt tO bE StArZzzzliverpoolpuasa/rayasiapa nak pi menunaikan haji??Luv St0ryKoleksi Puisi,Syair dan Cerpenlirik-lirik lagu..pantun_puisiREMAJAkorean/jepun drama/song~~Isu Dunia Kita~~Arsenalanimasi/kartonSweEt_Ch0cElAtE..gEnG g0ThiC...~GuAr_MaRi~jOm Gi SoLaT!!hardstlyle of revageLuahan Hati...hArDjUmpS UnIt CrEwBLuR FanTasY TEAr [ Bft ]luahkan CINTAkenapa kawan suka tikam kawan dari belakmuslimah girlrahsia diriEun GroupsCHOCOLATEupik abu dan lauraGeNG KeJaMbilik kaunselingexodia_hunterhigh Street5Explorer Narutopencegahan jenayahjust do it!kmpln narutoBelajar BahasaLuV IsLaMgengsterzh@pPy tHrE3 freNzgeng shuffleGadget! love uMeng2 jaDA PEOPLE WE LOVE!!!da bEst oLiday iN ur Life...ais krim mini potonggood foreverchoc vs candygig\'s CREW..megat_gengzSeBab-SeBab kiTe cOupL3choc vs candleRAHSIA PERSONALITI ANDA..LOVE STORYLOVE is CINTAkata-kata cintaboys luv gurlzmeh la join klo nak release tensen

7451 Pesanan Papan Pesanan



  • amirr0y
    amirr0y 2013-Dec-06 16:35
    ManDakBaeK: Haha terok btol la ko nie....crik la cndri bru gntle gilee
    hahaha
    2 utk jd bini
    kl0 utk geli2 aq amek dri membe je
    hahaha
  • amirr0y
    amirr0y 2013-Dec-06 16:28
    ManDakBaeK: Aku da pkai hbis bru arr aku pssing
    haahhaha
    gua 0k je br0
    x de hal la
  • amirr0y
    amirr0y 2013-Dec-06 16:24
    ManDakBaeK: Pada kasi kt ko bek aku rembat jerr
    haahhah
    share2 la br0
    ingt la mmbe2
  • amirr0y
    amirr0y 2013-Dec-06 12:00
    ManDakBaeK: Not bad
    kl0 jmpe cm ni bru bg n0 kt aq

    ahhahaa
  • amirr0y
    amirr0y 2013-Dec-06 00:59
    ManDakBaeK: Yelahh..
    cute x awex kt dp aq?
    ahahha

>> Semua pesanan