daniel_macho
Jika anda mengenali daniel_macho, boleh tambah dia sebagai teman anda. Dengan ini, anda akan dapat mengetahui keadaan terkini dia.
Tambah daniel_macho sebagai teman

  • Mini blog
  • Album
  • Perkongsian pautan

semua Mini blog

  • Aku dah tua dah....mula2 join rasa muda lagi...cepat masa brlalu (8 Balas)
  • rindu dgn kwn yg dulu..ke mana mghilang diorg semua (15 Balas)
  • sombong giler minah tu dgn aku.. (29 Balas)
  • Indahnya bila kita dicintai, indahnya bila kita dirindui, indahnya bila dia ada bersama kita, tapi... lebih indah jika kita tidak dilupai (18 Balas)
  • jgn segan nak kwn dgn aku, aku takkan sombong dgn korang (13 Balas)

Semua Hadiah

  • nikitaceo
    Kek HariJadi
  • 0
    Ros putih
  • 950527-135622
    Loket Berbentuk Hati
  • ana_green
    Hati
  • 0
    Hati
  • intan_balqis
    Kek HariJadi
  • nadia@angah
    Dompet
  • ateeqa
    Dompet
  • juliena
    Kek HariJadi
  • mirsya89
    Dompet

semua Perkongsian

daniel_macho (Nama:daniel)

Ahli emas

http://www.kawanlah.com/home/?25837

32811 ahli melawat anda, 1783 point

Aku dah tua dah....mula2 join rasa muda lagi...cepat masa brlalu

semua Album

pic me
pic me

11 gambar

Pembaharuan Dec-27

XXXX
XXXX

4 gambar

Pembaharuan Apr-26

my secret pic
my secret pic

4 gambar

Pembaharuan Apr-13

Kumpulan

Sekolah hard school pra u spanishSenarai2 SkoOLzZ yG JAhaTSaya buDak naKaL taPi panDaiv.i.pGENG COOLsekolah kebangsaan bukit ridanrAinGers hUjanGeng Budak Surau(GBS)
Bandar kegemaran ~Langkawi Best~
Buku kegemaran Untuk Lelaki And Wanitaapa jenama kasut yg topyezzremaja gempakNovel High School MusicalTeka-Tekipts teamlearn englishkomik spiderman+=n0veL aDa ciNta dI haTi+=fulLmEtaL alcHemIsT br0tHeRh0oDtAuBaT
Lagu kegemaran sixthsenselirik lagu-waliband♫_lAgU tErbArU_♫akim af (bengang)Tokio Hotel fans!Loved Good Charlotte!kesya_ tip topsuper junior fans clubp@rty in th3 usait\'s aliff time(aliff aziz)jiwangyou\'ll be in my heartkekasihku_azzammuddinWho Love PARAMORE........
Sukan kegemaran Man Utd
Topik bebas favourite actorcintai Allahpeminat azzam idola kecilKami benci `KONEK`haru-birujom skodengToM tOm BaKRAN ONLINE\'\'\'.AKON.\'\'\'t@ylor sw!ftKawanLah Best<Luv indie>.....kempen membanteras jenayah*We luv my family*♫ _dEnD@M_♫!!~GaNg pLaYeR~!!my genganti maksiatSYARIAH ISLAMIAHISLAM(SUNNAH WAL JAMAAH)KawanLah PalaceCUN GILE AWEK SAPE NI<tEaM HR>suka ada gf or tidak?Vans Off The Wallgood boys n girlsHaRdStYlE tEaM(^_^)smileamar makruf nahi mungkargEnG 143siap suka hitsugayaK.A.M.I KAWAN!!bleach gangArsenal Fc Team<.::haNnaH MonTAna::.>PINK!!!!!geng bosanBreakdancekEsUsAhAn dAn kEpErITaN YaNg dIhAdApII LoOp baBykmpln narutoking of fighteraku L0v€ Diageng(pakida)PemINaT2~C.roNaLDo~!!~Boycot Israel~!!akU ciNTA sama dIa.tp iA LuKAKAN hatIKUsifat manusia~All About Love~Cerita LucuNo.phonpembimbing rakan sebayaBudak SempOiboys over flower!!!!hardstylerepublic^_^*kucing*^_^Penggeran PenggodaCinTA seLaMAnYAgeng sporting beb!!k@sNs~BudAK bAik~C.rOnAlDo...tHe BeStPerfect Couplesim the best

Papan Pesanan