warlord
Jika anda mengenali warlord, boleh tambah dia sebagai teman anda. Dengan ini, anda akan dapat mengetahui keadaan terkini dia.
Tambah warlord sebagai teman

  • Mini blog
  • Blog
  • Album
  • Perkongsian pautan
  • Topik

semua Mini blog

  • x dew mood lah (Balas)
  • hye semua (Balas)
  • x dew mood lah (Balas)
  • Salam Maal Hijrah kepada semua umat islam (2 Balas)
  • kalau boring tu bace lah blog saye x pun tengoklah album saye (Balas)

semua Topik

semua Perkongsian

warlord (Nama:F@!2)

Ahli perak

http://www.kawanlah.com/home/?17342

11222 ahli melawat anda, 182 point

x dew mood lah

semua Album

Gambar bergerak
Gambar bergerak

1 gambar

Pembaharuan Dec-15

Gambar Naruto
Gambar Naruto

15 gambar

Pembaharuan Dec-07

GAMBAR PAHLAWAN
GAMBAR PAHLAWAN

4 gambar

Pembaharuan Oct-26

semua Blog

  • Perang Uhud

    Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

    Baca kandungan|Dec-16 14:39|Tiada komen

  • Seorang Penumpang

    Seorang Penumpang yg nak naik bas pegi ke rumahnya(dekat je) Penumpang: Pakcik tambang bas ni brape? Pemandu Bas: Tambang bas ni 60

    Baca kandungan|Dec-16 14:04|Tiada komen

  • Teka Teki 6

    Soalan:Apa beza kacang panjang ngan seluar panjang Jawapan :Seluar Panjang Kalau Dipotong jadi seluar pendek tapi kalau kacang panjang dipotong nama

    Baca kandungan|Dec-16 09:42|Tiada komen

  • Teka Teki 5

    Soalan: Binatang ape power Karate? Jawapan : Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

    Baca kandungan|Nov-01 22:04|Tiada komen

  • Teka Teki 4

    Soalan : Kereta apa yang orang tak pernah panggil kereta? Jawapan : Teksi.

    Baca kandungan|Nov-01 21:56|Tiada komen

Kumpulan

Sekolah ○♥○SkSeRiMaNjUnG○♥○ProgrammerWorld!(aZaM bArU KoRaNg )I LUV STUDY : ]MAKTAB RENDAH SAINS MARA KUALA KRAITEAM NARUTOGangSSterz manjung 30GENG COOL
Bandar kegemaran kelantankota bharu
Buku kegemaran nAruTo ShIppUdEndetektif konandetektif conankrekoUntuk Lelaki And WanitaTeka-TekiI L0Ve nAr&U!tO!!
Lagu kegemaran lirik lagu-walibandsixthsenselagu jiwang yang hitBUNKFACEjiwangLAGU JIWANGDetectif???syok giler♫_lAgU tErbArU_♫korean song my song
Sukan kegemaran AC MILAN FOOTBALL CLUBPersatuan BOLA SEPAK MALAYSIAesh fc clubchelsea_win**MacHESteR UNITED**SteAdY n CoOLChelsea FCfrank lampard chelseamalaysia football clubpermainan bola sepakPAHANG FCkedah fcman united forever( FORMULA 1 ) car....M.U 0r B@rca
Topik bebas Organization S.O.S detectivehardstyle of revenge2hardstlyle of revagekmpln narutosingle lebih happyThe Akatsukinaruto shipudden the movieArsenal Fc TeamI.S.L.A.MLuV IsLaMpunK bG _popPOSet!a SaMpA! MaT! cReWHOODRAN ONLINE♥Lawak Jenaka♥Kawanlah.com Soal Jawabremp-itharu-birucinta kau & akuGeng Bas Sekolah Atau GBSmari lah beribadah..orang yang baik hatilagu modernking kong (raja segala gorila)W3 H@te KoNeK**kAmI sYg KeLuArGa DaN gF/bF kAmI**liverpoolWINDOWS VISTAKRMKMNwinnie the poohupin ipin &kawan-kawangeng shuffle*YAKUZA*\'\'\'.AKON.\'\'\'YAHOO!MESSENGERbakugan _club♫ _dEnD@M_♫MICHAEL JACKSON FANGundam Seed Destinyboys over flowersmy gengtande-tande kiamatEspadaP.M.R 2010_cInTa tidAk kEsAmPaIaN_king of fighter_oRaNg kU cAyUnK_duhai kawankuNUR KASIH_kEcEwA dAlAm cInTa_kumpulan indifucking boysBOYCOT CWEETY!!!!!!HARDSTYLE REPUBLIC,HARDSTYLE CONTROL!!~Boycot Israel~!!my boyfriendNo.phonCerita LucuROBOKILLER1 Malaysia Fan Club

144 Pesanan Papan Pesanan



  • YEPSSHUFFLE
    YEPSSHUFFLE 2010-Mar-18 13:34
    warlord: ye,aku sibuk ulang kaji nak periksa
    bagus2 kau gerenti dapat A
  • YEPSSHUFFLE
    YEPSSHUFFLE 2010-Mar-18 13:33
    warlord: kumpulan pe?
    NARUTO N FRIEND
  • YEPSSHUFFLE
    YEPSSHUFFLE 2010-Mar-17 11:42
    aperrrrrrrr kau darjah 4 ke.we kau nak aku wat lagu x kat kau.klu kau nak.kau pergi aku punyer halaman..........
  • YEPSSHUFFLE
    YEPSSHUFFLE 2010-Mar-17 11:40
    we kawan kumpulan aku sikit jer.kau byk kut.we kau bg kumpulan aku popular leh x.kan aku dah bg kau jadi ketua.
  • YEPSSHUFFLE
    YEPSSHUFFLE 2010-Mar-17 11:39
    hai sahabat ku.lm x on kau eh.

>> Semua pesanan