Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Topik bebas - kmpln naruto

  • Aguero

    peraturan kumpulan naruto

    Aguero 2010-Jan-11 19:37
    Sesiapa yg rajin dan aktif akan dipilih ke ahli terpilih atau timbalan ketua.
    Amaran siapa yg malas dan tak aktif akan jadi ahli biasa sahaja.
    Sesiapa yg tak setuju sila beri komen.
  • shariqhazard
    #1
    shariqhazard 2010-Jan-13 22:19
    sye!!!!!!!!sye on9 5@10 sehari
  • Aguero
    #2
    Aguero 2010-Jan-14 16:54
    shariqhazard: sye!!!!!!!!sye on9 5@10 sehari
    bagus2
  • Arshavin
    #4
    Arshavin 2010-Jan-28 22:57
    shariqhazard: sye!!!!!!!!sye on9 5@10 sehari
    aku pun rajin juga
  • Aguero
    #6
    Aguero 2010-Feb-05 20:53
    LOMPATLAH:
  • akim_hensem_boy
    #7
    akim_hensem_boy 2010-Feb-26 08:37
    korang tngok la topik yng aq baru buat ni!
    ia tentang picture naruto
  • Aguero
    #8
    Aguero 2010-Mar-01 23:25
    akim_hensem_boy: korang tngok la topik yng aq baru buat ni!
    ia tentang picture naruto
    insyallah
  • akim_hensem_boy
    #9
    akim_hensem_boy 2010-Mar-02 18:30
    Aguero: insyallah
    dan kau please la coment aq pnya gambar ye!
  • Aguero
    #10
    Aguero 2010-Mar-02 21:23
    akim_hensem_boy: dan kau please la coment aq pnya gambar ye!
    o.k.o.k..kalau boleh comment topic naruto and friends and main naruto character...



    [Topik ini diedit oleh Aguero di 2010-03-02 21:33:17 ]
  • C7RY
    #11
    C7RY 2010-Mar-05 01:18
    assalammualaikum..
    sy mmg minat naruto ni..
    insyaAllah kn slalo active tp kalo jd ahli biase pon da k..
  • Aguero
    #12
    Aguero 2010-Mar-05 12:36
    C7RY: assalammualaikum..
    sy mmg minat naruto ni..
    insyaAllah kn slalo active tp kalo jd ahli biase pon da k..
    xnak pangkat ke?
  • C7RY
    #13
    C7RY 2010-Mar-05 13:39
    x moh la...biase2 pon da k...
    sy ni still serbe kekurangan dlm ilmu2 naruto ni tp sy ske tgok la...
    so sy nk jd yg ahli biase2 jer..
  • Aguero
    #14
    Aguero 2010-Mar-05 20:06
    C7RY: x moh la...biase2 pon da k...
    sy ni still serbe kekurangan dlm ilmu2 naruto ni tp sy ske tgok la...
    so sy nk jd yg ahli biase2 jer..
    kalau gitu xpe lah..
  • Aguero
    #17
    Aguero 2010-Oct-11 09:04
    mr.jumper: gitu
    yepp
  • littlemaro
    #19
    littlemaro 2010-Oct-12 23:19
    ahli biasa pun alhi biasa la..
    tp tetap ahli kan...
  • guru
    #21
    guru 2011-Mar-02 22:14
    saya on9 10@15 x sehari
Anda bukan ahli dalam kumpulan ini, perbincangan tidak dibenarkan. Sertai sekarang.