Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Ahli

   
ID Jantina Point Bilangan pelawat Teman  
1
damha

damha

Lelaki 54004 61349 14257
online(11:28)
tak semua apa yg kita impikan itu akan berjaya kerna setiap org ada bahagiannya masing2....
2
fauziah123

fauziah123

Perempuan 86 270 75
online(11:26)
hello korang tgh wat ape nie
3
chakirah

chakirah

Perempuan 13 282 30
Hormat la sikit . . Im not the one who you think worse . . Understood dude ?
4
pinkyzzz

pinkyzzz

Perempuan 83 975 265
saya tidak suka diganggu dengan lelaki yang gila sex..plizz dont disturb me..i dont want to know you.. go to the hell..
5
FA_Three@

FA_Three@

rahsia 0 41 11
online(11:28)
penatnyaaaaaaaa.......
6
aleeya09

aleeya09

Perempuan 114 243 19
online(11:29)
eleh stkat nk pegi sek nk ponteng nk gado baek x pyh pegi sek..buang duit mk bapa jea nk hntr ko gie sek
7
zakiah26

zakiah26

Perempuan 54 45 29
di saat aqu prlukn dia si dia sibuk dgn krja nye erm..
8
ANGAH77

ANGAH77

Lelaki 63 1290 447
9
920921

920921

Perempuan 128 82 32
Waiting 4 my final exam...
10
tka

tka

Perempuan 792 7301 1053
online(11:09)
injured smalam x okay lg..ary ni injured lg...pehh..bengkak kaki..hurm ^_^
11
sparrow

sparrow

Perempuan 2676 6331 1857
online(11:10)
hai hai hai...^_^
12
DAN_91

DAN_91

Lelaki 3276 6186 1146
online(11:13)
saya sayang awak,awak sayang saya tak??:)
13
fonsex-layan

fonsex-layan

Lelaki 22 628 5
online(11:08)
slmt pg,,pg2 dah hujan di KL,,xpe, xde lg cantuman air,,,
14
sofiya_piya

sofiya_piya

Perempuan 9 42 11
Hai , selamat berkenalan . Hope korang semua x sombong ..
15
i-nin_sOfiey_a

i-nin_sOfiey_a

Perempuan 20 77 29
Hope korang semua x sombong , okay ?
16
dollah_dol

dollah_dol

Lelaki 20 672 132
online(11:04)
photo graphics memory
17
DanialHarris

DanialHarris

Lelaki 0 0 0
online(11:13)
dapat romen pagi pagi mcm ni mesti best kan, anyone? Let have :)
18
dinIe_fakhIera

dinIe_fakhIera

Perempuan 9 36 7
Hai . selamat berkenalan .
19
are-tyra

are-tyra

Perempuan 5 10 3
20
firdaus_shah

firdaus_shah

Lelaki 31 185 119
rupa-rupanya hari ni genap 4 tahun menjadi seorang guru..walaupun mcm2 dugaan yg melanda..tetap bersyukur dapat jadi seorang pendidik kira hari ni mcm my anniversary day jgk la kan..haha