Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Ahli

   
ID Jantina Point Bilangan pelawat Teman  
1
BabunTerlatih

BabunTerlatih

Lelaki 5 100 7
xkn sbb nk bgi mndi gn syampu anti kutu tu..ko terus lari...ohh bigfoot...
2
mizz_ann

mizz_ann

Perempuan 1797 4889 1138
online(23:36)
sayang aku rinduu
3
happy_banana

happy_banana

Perempuan 377 9233 389
online(23:42)
i want darling..muahhhh
4
NAS_10

NAS_10

Lelaki 49 8723 1304
online(23:41)
Amik azim balik sekolah letak beg dekat bakul moto,,start moto terpusing handle kiri nak keluar parking terbunyi 'hon' sebab beg tersangkut kat hon tu... Time tu la awek usha plak.. Awek buat muka pel
5
aizen92

aizen92

Lelaki 2 110 89
online(23:31)
guys area nilai or sepang ada x yg nak join gnbng sorng girl ni..sangp sngt satu btg x ckup katanye
6
-syeera-

-syeera-

Perempuan 32 722 65
online(23:27)
7
Prince_Kidd

Prince_Kidd

Lelaki 60 211 44
online(23:15)
boooooom!
8
CoFFee_LattE

CoFFee_LattE

Perempuan 5481 11460 131
Ketuk ketampi 100 kli..
9
Izzati_Slumber

Izzati_Slumber

Perempuan 295 11331 907
Setelah bertahun-|| takk on .
10
ABIEY_SYA

ABIEY_SYA

rahsia 741 120 15
hlmn web ini mkin dicemari.berlucah,mmfitnah,berhasad dengki .berubahlah jgn biarkan syaitan mnguasai dri
11
safinatun_naja

safinatun_naja

Perempuan 438 6790 876
lelaki yg dh berkahwin tapi mengaku bujang/single dihadapan kawan,walaupun itu satu gurauan,maka jatuh talak terhadap isterinya..kpada yg dh khwin jgn dok gatai kata xtaken noh..hampq xsyg isteri hamp
12
tam_pro

tam_pro

Lelaki 2992 4233 336
hoi
13
maisara_sara

maisara_sara

rahsia 3 1 0
14
good:)

good:)

Perempuan 2231 5166 1557
kau lagi ANNOYING daripada aku.
15
Misz_chempaka

Misz_chempaka

Perempuan 90 2776 97
tak semua orang bole terima baik buruk kita . hmm .
16
AnimEadmin

AnimEadmin

Lelaki 2096 5211 325
online(23:39)
hy awk..
17
balqisakis

balqisakis

Perempuan 11 291 37
Org nk lepak ngan bfvdy lyn bdk2 main baling tin sakitvplak hati kite....
18
Nadyacute

Nadyacute

Perempuan 765 7086 632
Ask me anything..insyaallah sya akn jwab
19
afoo

afoo

Perempuan 0 3 2
im back
20
anamal17

anamal17

Perempuan 24 584 199
bosan lh plok