Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Mini Blog

  1. AniShachA
    AniShachA: Ya Allah , Sejuknya balas
    (18 minit lalu)
  2. AZWAKMB
    (37 minit lalu)
  3. Nadyacute
    Nadyacute: Nak hadiah... balas
    (54 minit lalu)
  4. matkay
    matkay: Oh Malaysia Kita bersaudara Oh Malaysia Satukan jiwamu Selamanya Harimau Malaya Selagi kita bernyawa Oh Malaysia Kau kebanggaanku balas
    (1 jam lalu)
  5. Saraaaa
    Saraaaa: takpayah nak mencarut ajak itu ini bagai lah . bukannya aku nak layan pon . adehh lelaki lelaki . balas
    (1 jam lalu)
  6. dienisz
    dienisz: sedapnya melancap hujan2 nie balas
    (1 jam lalu)
  7. AniShachA
    AniShachA: Kepunyaan Allah balas
    (1 jam lalu)
  8. Mutia_tiara
    Mutia_tiara: best kew jadi plyboy??huu balas
    (1 jam lalu)
  9. sofie85
    sofie85: Hyee..:) balas
    (1 jam lalu)
  10. Bubuk
    Bubuk: Dah gambar mcm nih pun masih kata aku fake ke balas
    (1 jam lalu)
  11. FARAZI
    FARAZI: TAKEN BY TAUFIQ balas
    (1 jam lalu)
  12. ~i'm_wani~
    ~i'm_wani~: GOT7...Jackson balas
    (1 jam lalu)
  13. keoinuar
    keoinuar: kalau jumpa dax ketot tu gerenti kena hug kuat2 nie, tp kena tahan perasaan tu, haha balas
    (1 jam lalu)
  14. Bubuk
    Bubuk: Chill Harimau Malaya kita ada 90 minit lagi. Bangkitlah dan banggakan kami balas
    (2 jam lalu)
  15. Bubuk
    Bubuk: Heyyyaa balas
    (2 jam lalu)
  16. GDragon_
    GDragon_: Orang kata takboleh gaduh kan, nanti jodoh? Kejap aku nak pergi maki Chanyeol. balas
    (2 jam lalu)
  17. dienisz
    dienisz: sedapnya jilat burit balas
    (2 jam lalu)
  18. AniShachA
    AniShachA: Nampak Kan Permainan Dia balas
    (2 jam lalu)
  19. AdamBikerz08
    AdamBikerz08: charyl chapuis???? balas
    (2 jam lalu)
  20. Nadyacute
    Nadyacute: nmpk sgt itu lagi "Problem" balas
    (3 jam lalu)
  21. keoinuar
    keoinuar: i got one less problem without you balas
    (3 jam lalu)
  22. MisSimple
    MisSimple: Letting go & smile is the best way to overcome your problems & stress. =D balas
    (3 jam lalu)
  23. adik_noty
    adik_noty: Dear Hater , Bila aku nak temui bahagia . Tolonglah jgn kacau ! balas
    (3 jam lalu)
  24. Applefreshy203
    (3 jam lalu)
  25. Nadyacute
    Nadyacute: Like This Yo Like This.... balas
    (3 jam lalu)
  26. fAqIlAh
    fAqIlAh: Charyl chappuis_7...ensem dohhh.. balas
    (3 jam lalu)
  27. Nadyacute
    Nadyacute: HEY !!! WHERE ARE YOU ??? balas
    (4 jam lalu)
  28. xaxau
    xaxau: You play drama .. you get karma balas
    (4 jam lalu)
  29. zira_9
    zira_9: sape ade wechat x balas
    (4 jam lalu)
  30. Applefreshy203
    Applefreshy203: Malaysia vs Thailand ? Sapa yang menang balas
    (4 jam lalu)
  31. xaxau
    xaxau: Jom wechat .. id : afiqxaxau balas
    (4 jam lalu)
  32. Maisarahh
    Maisarahh: i honestly dont know what i would do without u balas
    (4 jam lalu)
  33. azroy5567
    azroy5567: Bestt oo layan cendol panas2 ni..hmmm balas
    (4 jam lalu)
  34. Applefreshy203
    Applefreshy203: My crush . Biarlah jadi rahsia balas
    (4 jam lalu)
  35. dienisz
    dienisz: bosan jom add wechat dienisz balas
    (5 jam lalu)
  36. fAqIlAh
    fAqIlAh: Melting dgn player bola thai jersi 7 n 3 smalam..huhu..galakk.. balas
    (5 jam lalu)
  37. Nadyacute
    Nadyacute: rindu dia... :( balas
    (5 jam lalu)
  38. Log-Out
    Log-Out: -Haters Make Me Famous- balas
    (5 jam lalu)
  39. eqah_syafiqah
    eqah_syafiqah: Making mistakes makes us imperfectly perfect . Brace it to become better balas
    (5 jam lalu)
  40. keoinuar
    keoinuar: virgin america balas
    (6 jam lalu)
  41. zaisuhana
    zaisuhana: awak kat mana . awak awak kat mana . balas
    (6 jam lalu)
  42. adik_noty
    adik_noty: Rindu hm balas
    (6 jam lalu)
  43. nurnadiaiwan
    nurnadiaiwan: helloo...morning balas
    (6 jam lalu)
  44. nurnadiaiwan
    nurnadiaiwan: helloo...morning balas
    (6 jam lalu)
  45. Nadyacute
    Nadyacute: morning... balas
    (7 jam lalu)
  46. khaulah_za8
    khaulah_za8: When life hits you hard, Make a good story out of it. And be the hero, it's your story anyway :) balas
    (7 jam lalu)
  47. Aididilmie
    Aididilmie: seronok la kakak aku dapat rumah,abah belikan dekat dia pulak tu..jeless balas
    (8 jam lalu)
  48. FATIHA_97
    FATIHA_97: Aryni lebih baik dari semalam #selamatpagisayang>3< balas
    (8 jam lalu)
  49. mizz_ann
    mizz_ann: Bae aku ni memang bae-ngong lahh. Boleh pulak dia buat lawak budu pepagi camni -.- . Takde mood aku dibuat nya --' balas
    (8 jam lalu)
  50. mizz_ann
    mizz_ann: Without you, aku hilang keliru.. Without you, aku diam membisu.. balas
    (8 jam lalu)