Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Mini Blog

  1. myra2003
    myra2003: happy burfday to me balas
    (6 jam lalu)
  2. Annieyla
    Annieyla: Penat nye lahaii balas
    (7 jam lalu)
  3. MiMie85
    MiMie85: kau ckp kau SAYANG tapi yg hakikatnye xsama mcm kau ckp.. kau ckp kau RINDU tp yg sebenarnye xsama mcm kau luahkan... kau bg aku hrapan tp akhirnya kau senyap dan menghilangkan diri.. balas
    (9 jam lalu)
  4. zatyy_
    zatyy_: its better tell someone than you just mendiamkan diri & membuatkan org terfikir, trcari mcm org bodoh balas
    (11 jam lalu)
  5. zatyy_
    zatyy_: its so sad when someone make you felt so special yesterday & make you so unwanted today.. thank you awakk :') balas
    (11 jam lalu)
  6. zatyy_
    zatyy_: idk why.. i cant face this struggle anymore.. should i let you go? balas
    (11 jam lalu)
  7. eiyka96
    eiyka96: this is a modern fairytale balas
    (18 jam lalu)
  8. eiyka96
    eiyka96: pernah ada rasa cinta antara kita kini tinggal kenangan balas
    (18 jam lalu)
  9. malSepi
    malSepi: aii...morning aweks.... balas
    (22 jam lalu)
  10. kiara92
    kiara92: Redha.......ku tutup kembali......... balas
    (Aug-20 02:45)
  11. eiyka96
    eiyka96: tak boleh tido la malam ni balas
    (Aug-19 23:23)
  12. NJXXX
    NJXXX: Siapa Call Saya Hari Tu ?! balas
    (Aug-19 23:12)
  13. ALEYAIZZAH
    ALEYAIZZAH: x tahu la boleh jumpa balas
    (Aug-19 15:59)
  14. ALEYARAFI
    ALEYARAFI: bilalah rindu dapat terubat balas
    (Aug-19 15:57)
  15. ihatey'all
    ihatey'all: I love Jacob Sartorius but I hate you people balas
    (Aug-19 10:23)
  16. Amar_Blowpeers
    Amar_Blowpeers: ig amarhidayat96 balas
    (Aug-18 22:12)
  17. kiara92
    kiara92: Adakah ujan trun lebat di luar.. ibarat air mata ku mengalir deras..saat2 ketika mula nyer berbutik sebuah kasih syg...ape silap dan salah ku...cbe menaruh kembali harapan yang baru.. balas
    (Aug-18 20:12)
  18. Annieyla
    Annieyla: Ngantuk lh hoii balas
    (Aug-18 08:23)
  19. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jum phonesex..gurls saja...puas together masturbating tanpa touch..+ privacy balas
    (Aug-16 02:00)
  20. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jum phonesex..gurls saja...puas together masturbating tanpa touch..+ privacy balas
    (Aug-16 02:00)
  21. Farhana_
    Farhana_: Jib dah kasi warning banyak kali dah ni sebab online sini lagi hahahaha. Takut sangat kan sayang baby ni balas
    (Aug-16 00:33)
  22. adha89
    adha89: Bosan la balas
    (Aug-15 12:04)
  23. malSepi
    malSepi: ahh...bestnye klu dpt balas
    (Aug-15 08:52)
  24. www.qttie.com.
    www.qttie.com.: Aku tk kesah kau nak bahan aku dgn mamat tu. But there is still a limit babe. Aku tk suka bila kau hari2 nk bahan aku bnde yg sama. Come on babe you already big enough to think about it wisely balas
    (Aug-15 01:15)
  25. 960624
    960624: pergi dalam rindu #rindu bebudak lame balas
    (Aug-14 20:11)
  26. www.qttie.com.
    www.qttie.com.: Ya Allah!!!!! Apa aku dh buat semalam syaitan?! Aku nyaris hilang pertimbangan lah sial! Aduh mak... Rasa bangang sngt diri ni. Sumpah tk tipu rse bangang gila babi balas
    (Aug-14 14:37)
  27. www.qttie.com.
    www.qttie.com.: Dihantui rasa berdosa mmg sumpah kau rse tk nk hidup dah. Aku tk tipu doe. Mmg kau rse kau manusia yg tk layak hidup kt muka bumi ni balas
    (Aug-14 09:33)
  28. www.qttie.com.
    www.qttie.com.: Bodoh lah kau jan! Apa kau dh buat semalam jilake?! Kau tk tau mana halal haram dh ke setan?! Kuatkan diri sendiri jgn jumpa malam ni. Please lah diri sendiri. balas
    (Aug-14 09:30)
  29. 960624
    960624: jodoh sy eh >>?? balas
    (Aug-13 00:14)
  30. lelaki-duda37
    lelaki-duda37: sape ade group wc best...bg qr code balas
    (Aug-12 23:58)
  31. KuyuJR_07
    (Aug-12 15:50)
  32. myra2003
    myra2003: Satu benda je aku minta.. Please on kawanlah and wish burfday aku dn bgtau aku nom henfon kau cause aku rindu kau dn xdpt lupakan engko #ras huwaaaa.. balas
    (Aug-12 12:58)
  33. MrLP23
    MrLP23: ad x awek student area bdekatan pekan kapar yg nk jd sugar baby meh discuss. pm k balas
    (Aug-12 10:12)
  34. m.azmir27
    m.azmir27: anygirls yg suka sembang2 mnje, sporting, wasapla sy 0193757540 balas
    (Aug-12 10:07)
  35. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jum phonesex..gurls saja...puas together masturbating tanpa touch..+ privacy(balas) balas
    (Aug-12 09:11)
  36. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jum phonesex..gurls saja...puas together masturbating tanpa touch..+ privacy balas
    (Aug-12 00:07)
  37. LoFaveTinN
    (Aug-11 21:35)
  38. n_fuza
    n_fuza: ta sombong balas
    (Aug-11 14:30)
  39. wafiy96
    wafiy96: Stop telling her that you love her. balas
    (Aug-11 10:33)
  40. wafiy96
    wafiy96: Just say you won't let go balas
    (Aug-11 02:55)
  41. heyybesh
    heyybesh: sapa bosan jom lah chat balas
    (Aug-10 11:59)
  42. adha89
    adha89: Morning tak mandi..mucuk la balas
    (Aug-10 07:37)
  43. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jom phonesex..nk lepaskan tension..ggurl saja .pm balas
    (Aug-10 00:36)
  44. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jom phonesex..nk lepaskan tension..ggurl saja .pm balas
    (Aug-10 00:36)
  45. tebucretsusu
    tebucretsusu: Jom phonesex..nk lepaskan tension..ggurl saja .pm balas
    (Aug-10 00:36)
  46. 9009
    9009: mencari kebahagiaan balas
    (Aug-09 21:19)
  47. MrLP23
    MrLP23: xde awek student yg nk pkai duit ke balas
    (Aug-09 18:24)
  48. AIMANLOVE
    AIMANLOVE: SYANG DIA balas
    (Aug-09 18:07)
  49. ALEYAIZZAH
    ALEYAIZZAH: bila boleh jumpa dia ni balas
    (Aug-09 18:01)
  50. nabilhanis
    nabilhanis: assalamualaikum balas
    (Aug-09 18:00)