Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Mini Blog

  1. murgyat
    murgyat: Ad plak yg menanyakan ukuran kita. Seram sejuk i..... balas
    (3 jam lalu)
  2. EhhUdhaIV
    EhhUdhaIV: Bosan Nie . Chat Jum balas
    (9 jam lalu)
  3. f@r!$
    f@r!$: mari singgah dulu meh dengar lagu !! balas
    (12 jam lalu)
  4. iced.girl
    iced.girl: good nite semua.. balas
    (12 jam lalu)
  5. f@r!$
    f@r!$: Lame tk on bro ! balas
    (12 jam lalu)
  6. An!E
    An!E: Kat kawanlah.com ni banyak kakiblue, so beware girls, upload gambar tu pikir la sikit balas
    (12 jam lalu)
  7. iced.girl
    iced.girl: lawati ig : aiyraamiera fb : aiyra amiera utk lebih banyak info tentang barangan yang kami ada.. add dan follow taw.. balas
    (12 jam lalu)
  8. An!E
    An!E: its easy to put song and create some uniq profile. balas
    (12 jam lalu)
  9. anis_kecik
    anis_kecik: Anything yang ikhlas nak berkawan boleh add fb / ig Annxz Larexssa . TQ balas
    (12 jam lalu)
  10. anis_kecik
    anis_kecik: Anything yang ikhlas nak berkawan boleh add fb / ig saya Annxz Larexssa . TQ balas
    (12 jam lalu)
  11. iced.girl
    iced.girl: hai selamat malam semua.. nak cantik? nak handsome? nak lawa? nak putih? nak kulit bebas dari kesan parut dan jerawat?? whats'app sy utk ketahui caranya.. +60192507279 #seriousjetaw balas
    (12 jam lalu)
  12. AWA.Q
    AWA.Q: mcm mna nk tukar gmbr ni balas
    (12 jam lalu)
  13. AWA.Q
    AWA.Q: add me balas
    (12 jam lalu)
  14. AWA.Q
    AWA.Q: hai. baru kt sni.. balas
    (12 jam lalu)
  15. Edie96
    Edie96: Hai everybody..im newbies in here..im looking for hot gurlz..heee.. balas
    (12 jam lalu)
  16. An!E
    An!E: Sapa nk dngaq lagu singgah profil saya balas
    (12 jam lalu)
  17. Mayzura
    Mayzura: sorry. tido lu. night balas
    (12 jam lalu)
  18. An!E
    An!E: LOL. balas
    (13 jam lalu)
  19. An!E
    An!E: lol baru on stelah 2 taun tak on balas
    (13 jam lalu)
  20. Mayzura
    Mayzura: Bukan nak cakap apa. Tapi aku ni sebenarnya gila. Hahaha. Tak takut ke kawan ngan orang gila ni? Hahahaha. Emm. HAHAHA balas
    (13 jam lalu)
  21. Mayzura
    Mayzura: skit do jantung aku. Jantung ke? Nak ckp hati, hati kat sebelah perut. Hmm. Rasa mcm dada aku kena tikam pun ada. Erm. Hahahaha. Nak layan perasaan ke ni xD Haihh. GILA balas
    (13 jam lalu)
  22. gurlz_
    (14 jam lalu)
  23. hairpin_loop
    hairpin_loop: sape cni pandai/knl org yg blh hack gmail..nk hire utk job hack gmail..bayaran anda tetapkan.. balas
    (19 jam lalu)
  24. Mr.Bean96
    Mr.Bean96: ingin sentuhan yg hakus balas
    (19 jam lalu)
  25. Mr.Bean96
    Mr.Bean96: denyut denyut btg ni balas
    (19 jam lalu)
  26. Mr.Bean96
    Mr.Bean96: btg dh stim ni balas
    (20 jam lalu)
  27. BOBI
    BOBI: assalammualaikum balas
    (20 jam lalu)
  28. BOBI
    BOBI: abadan abada(ukhwah till jannah) balas
    (20 jam lalu)
  29. smart_tina
    smart_tina: ig: anazulkapli balas
    (21 jam lalu)
  30. smart_tina
    smart_tina: ig: anazulkapli balas
    (21 jam lalu)
  31. gadis_stim
    gadis_stim: spe da ready nk cri calon isteri balas
    (Jul-24 12:15)
  32. Mayzura
    Mayzura: sakit do. grrrrrrrrr. time buat tak sakit pun. bila mandi kena sabun tu arghhhhhhhh balas
    (Jul-24 12:09)
  33. Mayzura
    Mayzura: srs banana balas
    (Jul-24 11:50)
  34. qwerty143
    qwerty143: "Sebelum kau bersedih,Hatiku menangis dulu,Bukan ku curangi,Tapi ku terpaksa pergi" balas
    (Jul-24 11:47)
  35. aimalyani
    aimalyani: i'am eppy to day.perjumpaan yg tk disangka² balas
    (Jul-24 11:15)
  36. Mayzura
    Mayzura: ocan nyewrr balas
    (Jul-24 10:58)
  37. Mayzura
    Mayzura: patutlah aku tido mati. Hujan hahahahaha balas
    (Jul-24 08:54)
  38. gadis_stim
    (Jul-24 07:21)
  39. hidayahjamlus
    (Jul-24 03:28)
  40. Maisarahh
    Maisarahh: i tot it was u balas
    (Jul-24 00:58)
  41. aloyhy01
    aloyhy01: sm mcm ko gak laa.. sja buang masa balas
    (Jul-24 00:07)
  42. zulfroze
    zulfroze: Dah tu online wtp lg balas
    (Jul-23 23:56)
  43. aloyhy01
    aloyhy01: buang masa btol kt sni.. smuanya fake je... balas
    (Jul-23 23:55)
  44. Mayzura
    Mayzura: Night. Lena bersama air mata :') balas
    (Jul-23 23:46)
  45. gurlz_
    gurlz_: pelukan hangat balas
    (Jul-23 23:17)
  46. Mayzura
    Mayzura: *TUMBUK DINDING* balas
    (Jul-23 22:58)
  47. zulfroze
    zulfroze: Meroyann balas
    (Jul-23 22:54)
  48. izad
    izad: stim dah ni balas
    (Jul-23 22:48)
  49. izad
    izad: stim dah ni balas
    (Jul-23 22:48)
  50. Mr.Bean96
    Mr.Bean96: stim dah ni balas
    (Jul-23 22:43)