Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Mini Blog

  1. adi4kyo2002
    adi4kyo2002: sapa nak kwn jom add aku kat fb adi stark jr. balas
    (9 minit lalu)
  2. adi4kyo2002
    adi4kyo2002: cari saya kat fb adi stark jr. balas
    (10 minit lalu)
  3. Nynaaa
    Nynaaa: Nak cari kawan , boleh ? hiks balas
    (1 jam lalu)
  4. Maisarahh
    Maisarahh: overlah balas
    (1 jam lalu)
  5. Hezreen_sex
    Hezreen_sex: Pepek i cari batang.. Omgggg balas
    (1 jam lalu)
  6. abgsukacamsex89
    (1 jam lalu)
  7. aen/aem
    aen/aem: inalillahirojiun balas
    (2 jam lalu)
  8. ulyarezqah
    ulyarezqah: damaikan hidup dan matinya... balas
    (15 jam lalu)
  9. bika_boys
    (16 jam lalu)
  10. NAZRUL019
    (16 jam lalu)
  11. Aizad88
    Aizad88: Id wechat :khairol1816 balas
    (19 jam lalu)
  12. Aizad88
    Aizad88: Id wechat :khairol1816 balas
    (19 jam lalu)
  13. Aizad88
    Aizad88: Id wechat :khairol1816 balas
    (19 jam lalu)
  14. donkjay83
    donkjay83: bosan nyaa..ada ka yg bleh teman kan berchat nie.. balas
    (21 jam lalu)
  15. Aizad88
    Aizad88: Jom noty2 at wecht balas
    (21 jam lalu)
  16. xiao_dayah
    xiao_dayah: Stim pagi2 ni balas
    (23 jam lalu)
  17. Hezreen_sex
    Hezreen_sex: Ahhhh puas dpt jilat batang sambil kene doggy... Thanks for u berdua layan i semalaman... Nnt ajak sorang lagi extra ok.. Hehe balas
    (Jun-29 01:47)
  18. ainasyafika
    ainasyafika: Bocann lahh hiks balas
    (Jun-29 01:01)
  19. nuruljannah
    nuruljannah: New life begin balas
    (Jun-29 00:52)
  20. Faizahek
    Faizahek: boring oiii....pa nk buat ni ha??? balas
    (Jun-28 23:42)
  21. creeddiskenth
    creeddiskenth: add my wechat . Id : creeddiskenthh balas
    (Jun-28 20:54)
  22. cimud
    cimud: Kalau aku berani bunuh diri..dah lama aku buat balas
    (Jun-28 20:25)
  23. lena_jiha
    lena_jiha: last online balas
    (Jun-28 18:50)
  24. creeddiskenth
    creeddiskenth: so i can reach your heart balas
    (Jun-28 15:13)
  25. ams92
    ams92: ohhh yeaaahhhh.. balas
    (Jun-28 15:04)
  26. fazz366
    (Jun-28 14:57)
  27. ulyarezqah
    ulyarezqah: boleh x pakai profile picture sendiri balas
    (Jun-28 11:32)
  28. AMIRA95
    AMIRA95: lama x on kawan lah ni hahaha.. bosan ja kat sini x da pa pn .... balas
    (Jun-28 11:18)
  29. fff
    fff: jargon.. balas
    (Jun-28 10:31)
  30. iToW_aQ95
    iToW_aQ95: one more time balas
    (Jun-28 09:32)
  31. ieka_ann97
    (Jun-28 08:55)
  32. akugersang
    akugersang: web ni memang sepi sgt ke, mcm jarang yg on9 balas
    (Jun-28 08:15)
  33. myra2003
    myra2003: Mohon Baca Blog aku yg hrtu..Muahaha..Kbye..jngn lupa add balas
    (Jun-28 00:38)
  34. rajin
    rajin: sy org baru dalam alam maya boleh tunjuk ajar klau ada salah silap. balas
    (Jun-28 00:36)
  35. Sunawamika
    Sunawamika: Imbas kembali haha balas
    (Jun-27 22:51)
  36. faris_shah
    faris_shah: Setelah 6tahun xon9.. Kini ku kembali :D balas
    (Jun-27 21:50)
  37. hidayahjamlus
    hidayahjamlus: bila kita sendiri berasa sedih lepas marahkan seseorang itu tandanya kita sayangkan dia =) balas
    (Jun-27 21:28)
  38. doe
    doe: seminggu je lgi sekolah...arhhh balas
    (Jun-27 19:10)
  39. fff
    fff: orang lain dah balik rumah, aku masih baca slide.. balas
    (Jun-27 18:44)
  40. aniysa
    aniysa: pffttt balas
    (Jun-27 17:46)
  41. areneps
    areneps: Aii......ada sapa2 free x ni. ... balas
    (Jun-27 15:28)
  42. sollehin
    sollehin: mat jin balas
    (Jun-27 12:14)
  43. sollehin
    sollehin: mat jin balas
    (Jun-27 12:14)
  44. Paya_Besar
    (Jun-27 08:25)
  45. hidayahjamlus
    hidayahjamlus: kekuatan itu akan datang sendiri bila kita belajar untuk redha dan terima segala ketentuanya. balas
    (Jun-27 07:03)
  46. hidayahjamlus
    hidayahjamlus: semoga hari ini allah permudahkan setiap urusan, melapangkan hati dan permudahkan langkah kita dalam segala kebaikan. balas
    (Jun-27 06:49)
  47. hidayahjamlus
    hidayahjamlus: sentap dengan teguran, maknanya kau masih ada iman. balas
    (Jun-27 06:47)
  48. donkjay83
    donkjay83: jum layan.. balas
    (Jun-27 02:55)
  49. Hezreen_sex
    Hezreen_sex: I dah tonggeng.. Doggy kuat kuat ok.. balas
    (Jun-27 02:26)
  50. SyAfIkA_97
    (Jun-27 01:54)