Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik - Mini Blog

  1. siti_ida
    siti_ida: Selepas sekolah rendah semua mengikut haluan masig2 balas
    (47 minit lalu)
  2. anis_adilah
    anis_adilah: Lepasni jarang jumpa biy dah tak cuti ☹️☹️ balas
    (1 jam lalu)
  3. anis_adilah
    anis_adilah: Biy's scent balas
    (1 jam lalu)
  4. Ni_pFah
    Ni_pFah: Bosan.. balas
    (10 jam lalu)
  5. Daiya93
    Daiya93: byk kerja nk kne buat tp tak tahu mcm mne n nk mula dr mana.. balas
    (11 jam lalu)
  6. adha89
    adha89: Runsing weh..haduii balas
    (15 jam lalu)
  7. ReDTuBe77
    ReDTuBe77: moh2 sape nok ikot koi blanjew... balas
    (17 jam lalu)
  8. ReDTuBe77
    ReDTuBe77: sejuk2 ni g ngeteh dap... balas
    (17 jam lalu)
  9. ReDTuBe77
    ReDTuBe77: berabuk koi punye kawan fuh fuh puhhh.. owhhuu.. huushhh ahcuuummm..erk.. balas
    (17 jam lalu)
  10. ReDTuBe77
    ReDTuBe77: hye sme.... balas
    (17 jam lalu)
  11. adindanilixious
    adindanilixious: Ehh haiii. Lamanya tinggal kawanlah. Time budak2 dlu. Ex smua dh khwn haha. 21 dh skng. balas
    (Dec-03 04:48)
  12. kiara92
    kiara92: Slm jumaat....bff bz,..boring tol ary nie... balas
    (Dec-02 12:44)
  13. adha89
    adha89: Semoga ada yg ingin menemani malam ku yg sunyi ini balas
    (Dec-02 02:10)
  14. LuahanHati
    LuahanHati: Im muncul disaat aku bersama Han. Untuk apa. balas
    (Dec-02 01:23)
  15. nursya246
    nursya246: moga diberi ketenangan mnjalani hidup ini.. balas
    (Dec-02 01:16)
  16. ayoi_85
    ayoi_85: erm.. balas
    (Dec-01 22:41)
  17. ayoi_85
    ayoi_85: hai...... balas
    (Dec-01 22:41)
  18. emylala
    emylala: X sngka plk die nie org yg sme,kecewanye ak,serius k,pndai gk die brlakon dgn cre prckpn,ssetngh 2 klihtn mtng n ssetngh 2 jgk klihtn kebdk2an,rse malu kot,bnci gile dpt kwn cmni, kje nk knekn org je. balas
    (Dec-01 21:38)
  19. gonna
    gonna: on9 dn hrp dpt chat dgn kwn ,, xpi dia org bls sejam tu msg,,cm ni lh, xmsg pun xpe,,kn ada rabbit,, dia sje lh yg rajin msg,,yg lain tu, buang msa sy,, balas
    (Dec-01 18:06)
  20. shigona
    shigona: Shigona tata tetih...:( balas
    (Dec-01 17:54)
  21. gonna
    gonna: getting bored.. balas
    (Dec-01 15:19)
  22. kiara92
    kiara92: Pg2 cari bff..mne dy balas
    (Dec-01 10:56)
  23. adha89
    adha89: Wey bangun3..tukar lampin masing2..dh penuh tu..t kang bocor plak balas
    (Dec-01 04:50)
  24. chocolatecake11
    chocolatecake11: salam semuaaa...night uolls..haha balas
    (Dec-01 02:04)
  25. BabunTerlatih
    BabunTerlatih: Sebelom ko nok kata perangai owg tuh mcm melayu..sila nengok diri ko tuh dulu..wa nengok sama ajo perangai ko tu gan melayu,kutok sana sini psal owg..tpi diri ko tu ado jgok kurangnya,belagok baguihhh balas
    (Dec-01 00:00)
  26. emylala
    emylala: Wlaupn kau anggp itu prkara biasa,tpi klu kne kat kau,bru kau rse malu tu cmne,kau ckp I love u ke ap ke wlaupn niat kau btul2 ikhlas terima ak,serius k,ak x blh trima sbb kau sdh buat ak nmpk bodoh!! balas
    (Nov-30 23:37)
  27. emylala
    emylala: Knpe kau buat ak cmnie?cra kau mmg nk prbodohkn ak,ak tau ak nie x sebrape,tpi jgn wt mcmtu,serius k,ak rse sdih sgt gn cra kau tu,ak malu ble org yg ak syg buat sbgitu,kau nie kann!!ak kecewa gn kau. balas
    (Nov-30 23:29)
  28. kiara92
    kiara92: ABG PILIH YANG MNE..GF ATAU BFF.. ske kiara ngan lagu tu hakhakhakhak balas
    (Nov-30 22:31)
  29. kiara92
    kiara92: Kau hulur kan ikatan ..ku terima ngan keikhlasan hati..kau lucut kan ikatan ini..ku bawak terbang lari hahaha..ermm janji kau eppy.. balas
    (Nov-30 21:45)
  30. gonna
    gonna: D,,ni dh msg 2 kali,,kgn kta xbls dh,, balas
    (Nov-30 19:06)
  31. gonna
    gonna: dh msk,,ni dok mkn smbil on9,,pndai btl kn? balas
    (Nov-30 17:48)
  32. myra2003
    myra2003: Jad tolong aku jad. ... Aku xnak jumpa diorang.. Jad balas
    (Nov-30 13:54)
  33. myra2003
    myra2003: Rindu ...... balas
    (Nov-30 13:51)
  34. emylala
    emylala: Terase nk tngk cite misteri tntg seekor bigfoot dtg umh org tngh2 mlm n then tekan loceng rumah supaya tuan rumah membuka pintu n mnyedari kehadiran tetamu itu iaitu bigfoot.. balas
    (Nov-30 13:12)
  35. ayoi_85
    ayoi_85: haii. balas
    (Nov-30 12:48)
  36. ayoi_85
    ayoi_85: erm... balas
    (Nov-30 12:47)
  37. gonna
    gonna: dari 0 point,,kutip punya kutip,,ni dh ada 52 point,,nk hadiah ke? balas
    (Nov-30 12:04)
  38. faizshah95
    faizshah95: lama gila x bukak hahaha! balas
    (Nov-30 03:48)
  39. jijo6699
    jijo6699: tga boring blh whtspp 0139576664 balas
    (Nov-30 03:22)
  40. jijo6699
    jijo6699: tga boring blh whtspp 0139576664 balas
    (Nov-30 03:22)
  41. good:)
    good:): no more online after this. i buka utk seseorg, but he is gone now. balas
    (Nov-29 23:46)
  42. gonna
    gonna: line sy ok,,xpi kluang punya line xok,,xmsuk akal,,dia kn blh nmpk mlm,,tntu nmpk line,,kn2? balas
    (Nov-29 23:30)
  43. gonna
    gonna: gf/bf cm ni patut di pulau sebulan, ikut sunnah,,, balas
    (Nov-29 23:28)
  44. gonna
    gonna: And the worst gf/bf is one who does not understand what they read and jump to concluetion and make a bis fuss. balas
    (Nov-29 23:26)
  45. good:)
    good:): the worse thing in a relationship when your gf/bf comparing u with another girl/man balas
    (Nov-29 23:21)
  46. gonna
    gonna: 6 orang on9,,sy seorang je boy,,... jgn segan msg sy,,,jgn malu2 dn jgn takut di usik,, balas
    (Nov-29 23:05)
  47. gonna
    gonna: D,,,,, Dh merajuk,,gurau ckit,,cm mna lh dia org ni dpt dgree,,,ingt lps masters bru dia kan tahan dgn gurau,, balas
    (Nov-29 22:08)
  48. emylala
    emylala: Please don't disturb me..leave me alone n give me time...!!!!!! balas
    (Nov-29 21:21)
  49. gonna
    gonna: Rabbit patut dh on9,,jgn2 dia dok skondeng kita,,come out you rabiit,, balas
    (Nov-29 14:26)
  50. Mizz_U
    Mizz_U: Nak cari pasangan hidup mmg.ssah.. balas
    (Nov-29 13:39)