Sila login

ID

Kata laluan

Pendaftaran

Selidik

Cari teman

Lelaki Perempuan
Tempat Tinggal:

Saya mempunyai teman sekarang, cari teman yang mungkin saya kenali.

Admin telah memperkenalkan ahli-ahli berikut

Blog

  • Adik & Abang
    cerita1 (15 jam lalu)

    12/3/2012 , 18 tahun , efika Ceritaku.. Aku punya 2 adik beradik... abang ku berumur 23 tahun dan aku 18.. Satu hari ibu dan ayah ku pergi ke rumah

  • Simcard tune excal
    Manluqman (23 jam lalu)

    Kalau pasal kelebihan simkad pun kau tak tahu nak cerita.. Elok sangat la..Memang sesuai kau terus je guna handphone macam biasa.. Yang kau tahu,ha

  • Azura Best
    rakil69 (Feb-11 04:53)

        Azura oh Azura !!    Sesungguhnya aku lah yang paling bertuah dalam dunia ini. Aku terfikir sejenak sedangkan aku masih hen

  • Jatuh hati dengan fitness trainer
    maisara_sara (Feb-10 22:44)

    Harris. Nama yang asek terbayang bayang kat minda aku once dia jadi trainer aku. Bila staff perkenal kan trainer kat aku kami masing2 terkedu. Aku te

  • Simcard tune excal
    Manluqman (Feb-10 19:08)

    8 GANJARAN UTAMA bertukar ke SIMKAD TONE EXCEL!! 1- boleh kekal no HP anda dari mana-mana talian. 2- FREE airtime RM30 sedia ada.. Topup

  • Are you looking for best packers and movers?
    jack990 (Feb-09 15:39)

    Office Relocation Checklist Relocating your business or office can be challenging, the key to success is planning and preparation. Brea

  • HIDAYAH
    affiey (Feb-09 12:55)

    setiap manusia tak pernah boleh lari dari kesilapan.... dan tak pernah ada manusia tak buat kesilapan,,, PINTU TAUBAT sentiasa terbuka kepada semua

  • .. i want just happy ..
    BONX31998 (Feb-09 05:08)

    Cinta??adakh cnta itu buta?? Smmang nya tdak, jika kta tahu mcmmne nk fham apa itu cnta, btw,now,i just want to be hppy.. 

  • Precisely What Services Professional Packers and Movers in Pune Give?
    rokupkhan007 (Feb-08 21:03)

    Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4   Pune is amongst the most important cities connected

  • Bleach Saga ayudará a convertirse en el mejor ganador
    angeliaxue (Feb-04 17:31)

    El objetivo es detener la flecha en una pequeña franja al final del medidor y obtener un tiro de 100% de potencia; sobrepasar este límite tendrá c

Ahli online ( 13 ahli sedang online. )